Produkce


Novinka

Čedar- sýr výrazné chuti
- kvalitní vstupní suroviny
- zpracování moderní technologií
Sýr má tvrdou a hladkou strukturu, je neohebný a nedrolivý. Chuť se liší stářím sýra. Mladší sýry mají chuť méně výraznou, ořechovo-sladkou, často se slaným nádechem. Chuť zralejších sýrů je silnější a plnější s mnohem výraznější ořechovou příchutí.

Eidam- polotvrdý sýr
- kvalitní vstupní suroviny
- zpracování moderní technologií
- tradice výroby
Sýr s nízkodohřívanou sýřeninou, který má původ v Holandsku a je nejrozšířenějším a nejoblíbenějším sýrem v ČR. Má široké využití ve studené kuchyni a je vhodný i pro tepelnou úpravu.


Majonézy:
Poličanka, Tatarská omáčka, ochucené majonézové krémy
Novinka: omáčky nyní v nových příchutích feferonka a na bagety - kvalita a stabilita výrobků
- kontrola vstupních surovin
- originální receptury
Majonéza je základní surovina ve výrobnách lahůdek jako součást salátů, pomazánek a pod.. Nahradí také tuky při pečení bábovek, koláčů a buchet. Zlepší chuť, prodlouží vláčnost a lahodnost. Velice chutné jsou s použitím majonéz i rybí saláty, zálivky, marinády a omáčky.

Vejce
- základní potravina
- kontrolovaná surovina
- kvalitní zpracování
Vejce je základní potravinou s obsahem vysoce stravitelných živin, zejména žloutkového tuku, plnohodnotných bílkovin a biologicky aktivních látek. Vejce obsahuje většinu minerálních látek a vitamínů nutných pro výživu člověka včetně stopových prvků.


Výrobky


Obaly

Majonézové krémy a tatarské omáčky se dodávají také v balení v 5 kg, 10 kg krabicích nebo plastových kbelících, případně dle přání zákazníka.


Prodejní i přepravní obaly splňují požadavky stanovené v §3 a §4 Zákona o obalech č. 477/2001 Sb..